Kategorier

Scarpa F1 WMN Manual Ski støvler kvinder touring,scarpa mojito outlet,Billige Danmark Outlet

DKK4,418.82  DKK2,209.41Spar: 50% off
  • Model: Scarpa 004695
  • 6478 Antal på lager
  • Scarpa F1 WMN Manual Ski støvler kvinder touring,scarpa mojito outlet,Billige Danmark Outlet

Vælg venligst:Antal

Scarpa F1 WMN Manual Ski støvler kvinder touring,scarpa mojito outlet,Billige Danmark Outlet_checkout
scarpa mojito basic mid Scarpa Ski touring ski støvler kvinder , Scarpa F1 WMN Manual Ski støvler kvinder touring,scarpa mojito outlet,Billige Danmark Outlet scarpa mojito basic mid gtx,perfekt

F1 EVO WMN er designet til at tilbyde den samme ydelse F1 EVO, til alle kvindelige alpine touring skiløbere. F1 EVO WMN har en Intuition termoformbart liner, der er designet og bygget på en bestemt kvinde sidste til at tilbyde dig den bedste custom fit og skiløb ydeevne.
Shell / Cuff: Primær Hp Polyammide
Tongue: Pebax®
Spænder: 2
Eneste: Ufo Evo Scarpa® / Vibram®
Vægt: 1080 Gr. (25)
Størrelse: 21,5 27
Binding: TLT (Optimeret Touring Pivot 6mm)
Indvendig boot: Pro Flex Evo
SCARPA aftagelig rem
Velcro® strop lukning giver den bedste indpakning på Pebax Tongue, det har en bagudrettet krog strop holder, som kan fjernes om nødvendigt.
FBC Fast spænde lukning
FBC FAST spænde lukning
En kun spænde og velcrobånd med en referentiel grafisk, hvilket garanterer en hurtig og præcis lukning. Med kun spændet, og opretholde den samme velcrolukning, har du to forskellige pasformer egnet til både op ad bakke og ned ad bakke, for en enkelt og unikke omgivelser.
BOA lukkemekanisme
BOA lukkesystem
Det BOA lukning system giver en lukning og en custom fit for maksimal komfort uden trykpunkter. Hvert klik svarer til 1 mm spændingsregulering. Når justeret og låst i position, har BOA lukkesystem ikke mindske dets låsning effekt selv efter mange timers brug.
Carbon Core Technology
CARBON kerneteknologi
Power transmission og anti torsion kontrol. Avanceret teknologi for maksimal ydelse. "CARBON CORE EVO Technology" er en carbon indsats, der er over injiceres på skallen at stivne støvlen og forbedre kraftoverførsel til ski hele længden af boot skallen. Øget magt til et højt niveau ydeevne.
F1 Tongue
EVO TONGUE
"EVO tungen" i Pebax har geometrisk og specifik design i det mediale flex område. Den fleksible øverste kant giver en nem pasform og en naturlig gang.
Axial Alpine Evo
AXIAL ALPINE EVO
Axial Alpine EVO markerer en ny standard i alpine touring støvler, undersøgt for at være den bedste med hensyn til lethed og komfort. Sammen med "EVO TONGUE", garanterer systemet de bedste præstationer.
X Cage F1
X CAGE EVO
Den oprindelige X form design på bagsiden af manchetten med dedikeret tekstur, har fået forskellige geometriske udformning, men konstant tykkelse. Det giver mulighed for at få strukturen stivere ikke forøger vægten og samtidig reducere vridning på længdeaksen.
Forma
SIDSTE
Innovativ sidste, specifikt for moderne alpine touring aktivitet, opfattes som evolution af løbet aktivitet sidst. Geometrien er skabt efter lukningen systemet, og det sikrer stor komfort pasform og præcision mens Skiløb.
Quick Step i
QUICK STEP IN INSERT
Quick Step In indsats med Fitting Indikatorer System (FIS®), der viser dig, hvor at træde ind i bindingen hurtigt og nemt, selv i dyb sne. Quick Step i indsatse giver 70% lettere adgang (i forhold til traditionelle indsatser). Self vejledende indhak (eller "vinger) i høj grad forenkle bindende post.

Er du på udkig efter varer fra Scarpa og Scarpa F1 WMN Manual Hos Scarpa salg online her, kan du finde en komplet liste af Ski touring produkter og udendørs tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online Scarpa salg online her butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale udendørs tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Beskrivelse


Scarpa - Ski touring - Ski støvler kvinder

Scarpa F1 WMN Manual Ski støvler kvinder touring,scarpa mojito outlet,Billige Danmark Outlet